Jag har haft ont om tid för att spela in podden. Dels så har företagen United Gazelle och Safe and Cover tagit min tid men nu har jag, på något vis, skaffat mig ett arbete som kräver min ”ordinarie arbetstid” på ett mer operativt sätt. Nämligen Designlarm.

Ajax larm är mer en passion än något annat och jag fann denna passion när jag, helt enkelt, skaffade nytt larm. Så fort jag fick larmet installerat så insåg jag storheten med larmet. Det är som ett Apple i larmindustrin. Det är vackert, det är smart, det är professionellt. Det här borde man bygga en site of excellence i Sverige för, tänkte jag. Sagt och gjort, vi startade Designlarm.

Utmaningen denna gång var att jag arbetar med, en för mig, ny entreprenör vilket har varit fantastiskt roligt. Jag blir bättre tack vare honom och ifrågasätter hur jag tänker och agerar vilket leder till förändring i mitt arbetssätt. En annan stor utmaning har legat i att skapa mitt första företag som är baserat på e-handel. Detta har ställt stora krav på skapandet av content för Ajax larm, ändlösa artiklar och produktbeskrivningar samt ett massivt arbete med Designlarms hjärta, Larmbyggaren där människor får möjligheten att bygga ett larm som är rätt dimensionerat för det behov som ska uppfyllas. Vi beslutade att Designlarm skulle bli marknadens mest professionella och kundfokuserade larmföretag med en tydlig vision, tydliga värderingar och affärsidé.

Det som är roligt är att många människor den senaste tiden har frågat mig när nya avsnitt av den nakna entreprenören ska komma ut och jag har lovat att jag ska ta tag i det. Om inte annat så bör vi spela in ett avsnitt om hur vi startade Designlarm, om kampen för bra SEO (sökmotorsoptimering), priskrig och att brinna för något så pass enkelt som ett marknadsledande larmsystem, Ajax alarm.

Följ gärna Designlarm på Facebook eller Instagram eller på designlarm.se

(Hör av er om ni undrar något, jag kanske till och med kan fixa lite rabatt)

Återkommer snarast med nya inspelningar och kontakta gärna mig om ni har tips på ämnen eller gäster som kan vara underlag för kommande avsnitt.