Tipsa och ansök

 

Jag är djupt tacksam för alla tips som kommer gällande vilka gäster jag bör ha i podcasten – Nakna Entreprenören. Läs gärna nedan och anmäl/tipsa med formuläret.

Hur du tipsar och ansöker

Vad jag söker

 

Ämne – Nakna Entreprenören handlar oftast om ett ämne och inte en person. Om jag ska göra ett avsnitt som handlar om investerare så söker jag någon som är duktig på det, snarare än en människa som är känd eller har många följare.

 

Personens story – Visst, har du eller känner du någon som har en unik historia så kan detta vara ett uppslag. Återigen, jag prioriterar inte människor utifrån hur många följare de har så att jag på så vis kan nå en bredare publik. Jag vill göra ett bra avsnitt oavsett vem personen är.

Var så konkret du bara kan

Contact

Contact

333 California, St.

San Francisco, CA

Tel: (123) 958-6430